Www.Qershia.Tk

Www.Qershia.Tk .................. Aty ku virtualiteti kthehet realitet!!!


You are not connected. Please login or register

Test per njohurite tuaja

Shko poshtë  Mesazh [Faqja 1 e 1]

1 Test per njohurite tuaja prej Thu 23 Apr 2009, 07:43

ღ♥-BarbieKissie-ღ♥

ღ♥-BarbieKissie-ღ♥
Administrator
Administrator
Vlerësimin mund ta bëni me poena, prej 0 - 5

1. Kur jeni në bibliotekë, kërkoni libra...

a) që shpjegojnë se si arrihet suksesi, në jetë / 5

b) ato që ua preferojnë të tjerët / 2

c) interesante dhe jo të rendomta / 3

2. Shakanë e pranoni si:

a) argëtuese dhe zbavitëse / 5 ,

b) tallëse / 1 ,

c) si diç fare të zakonshme / 2

3. Kur dikush qesh në llogarinë tuaj, ju:

a) zemrohëni tepër / 0

b) ia ktheni me të njejtën masë / 1 ,

c) qetas ia bëni me dije se nuk është i nivelit tuaj / 5 ,

d) tregoheni indiferent / 0

4. Çka preferoni në shoqërinë tuaj:

a) besnikrinë / 3,

b) Intelektin / 4 ,

c) dinakërinë / 1 ,

d) bukurinë / 3

e) sinqeritetin, kur e dini se edhe të tjerët janë të tillë! / 5

5. Gjatë një bisede shoqërore flitet për kibernetikën, ju:

a) vazhdoni me kureshtje të dëgjoni / 2

b) reagoni, ç’është ajo?!. dhe inkuadroheni në bisedë / 3

c) shtireni, sikur e dini se për çka bëhet fjalë, dhe lejoni që biseda të vazhdon më tej / 0

d) nuk ju intereson, ngase është diç e re për ju / 1

e) nuk ndërmerrni asgjë, ngase e dini përçka bëhet fjalë (Për ..........................................) / 4

6. Teologjia, është shkenca mbi:

a) Gjithësinë / 0 ,

b) Planktonet Oqeanike / 0 ,

c) Kiminë Organike / 0 ,

d) Studimin e fesë (konfesionit) / 5 ,

e) Yjet dhe galaksinë / 0

7. Dashurinë e parashikoni si të:

a) nevojshme / 3

b) përditëshme / 2

c) përjetshme / 4

8. Dashuria të bën të:

a) lumtur dhe krenar-e / 3

b) temperament-e dhe pakëz gjeloz-e / 1

c) krenar-e dhe të luhatshme-ëm / 1

d) optimist-e / 2

e) pesimist-e dhe nazeplot / 0 ,

f) forcon imunitetin, por edhe urrejtjen! / 2

9. Me të dashuren- in preferoni:

a) erotikën dhe miklimin / 4

b) elegancën / 3

c) indiferencën / 0

d) të kaluaren / 0

e) ardhmërinë / 4

f) shetinë buzë liqenit / 2

10. Pushimin veror do dëshironit ta kaloni në:

a) Hotel luksoz / 2

b) Vilë të huazuar / 2

c) Floridë / 3

d) Hong Kong / 2

e) Ujëdhesat e Kanarineve / 3

11. Pasuria materiale është:

a) e nevojshme, për një jetë të lumtur / 3

b) rezultat i punës sime / 2

c) s’është mbi të gjitha, por jetën e bën më të këndshme dhe më të lumtur / 4

12. Puna:

a) të relakson / 2

b) të bën të pamvarur dhe të lumtur në jetë / 5

c) të lodhë / 2

13. Bashkëshortësia është:

a) ajo, që unë e ëndërroi / 1

b) institucion kompleks, që ndërtohet me dashuri, mirëkuptim dhe respekt të qiftit, ndaj njëri tjetrit / 5

c) sinonim, për të martuarit / 0


14. Jeta seksuale në bashkëshortësi:

a) është sadizëm / 0

b) nese është e bujshme, forcon besnikërinë, por jo edhe ndaj flirtit / 0

c) është komponent i rëndësishëm për dashurinë, ruajtjen, forcimin dhe kompletimin e saj / 5

d) kënaq, njerëzit me prirje (epshe) nimfomane / 1

15. Sëmundjet venerike, perhapen kryesisht- përmes:

a) Shiringave jo sterile / 0

b) Mushkajave / 0

c) aktit seksual / 5

16. SIDA (AIDS) është sëmundje e pashërueshme (vrasëse), nëse:

a) personi, infektohet me virusin e sidës (HIV- virusin) / 5

b) bartet me qëllim prej mashkullit, ke femra, dhe anasjelltas (dënohet sipas ligjit) / 5

c) bartet nga femra- mashkulli nëse nuk përdorin prezervativët / 5

d) bartet përmes shiringave jo të sterilizuara / 5

e) nuk bartet përmes këtyre që u cekën më lart! / 0

f) bartet përmes transfuzionit të gjakut (plasmës) së infektuar me HIV-virus / 5

17. Narkomania është:

a) mvarësia ndaj, narkotikve (drogës) / 5 ,

b) dëshirë, ireale / 1

c) ndjenja e vetkënaqësisë, pas përdorimit të Ekstasy / 2

d) pasojë e aplikimit të gabuar, të Tam-Tamit Afrikan / 0


Rezultati:

Deri në 11 poena - njohuri të pamjaftueshme
Deri në 21 poena - njohurit duhet thelluar, lexoni më tepër
Deri në 35 poena - njohuri solide
Mbi 50 poena - Ju lumtë, ju keni njohuri të gjithanshme
P.S. Për të gjithë: Nëse Pyetjet Nr. 15, 16 , 17 nuk jeni të sigurt se si të përgjigjeni, gjithsesi kërkoni literaturë adekuate, në mënyrë që të jeni të informuar për jetën seksuale, dhe pasojat nëse nuk mbrohemi me kohë nga sëmundjet, që mund të barten përmes aktit seksual!!!

2 Re: Test per njohurite tuaja prej Thu 23 Apr 2009, 12:05

factoяi-(Admin)

factoяi-(Admin)
Administrator
Administrator
Mbi 50 poena - Ju lumtë, ju keni njohuri të gjithanshme lol!

Mbrapsht në krye  Mesazh [Faqja 1 e 1]

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi