Www.Qershia.Tk

Www.Qershia.Tk .................. Aty ku virtualiteti kthehet realitet!!!


Shkarkoni Falas ProBar_ProMarket

                               ProBaR 2.0
   Program për menaxhimin e Bar-Restoranteve
             Code :  47665 - 0200 - 4485 - 9809
                            
                
                                Update_ProBar                        ProMarket 2.0
    Program për menaxhimin e Njësive Tregtare
           
Code :  07477 - 0300 - 9776 - 9007
                             
                 Programe Shqip është krijuar në Gusht 2004 dhe prej atëherë
ofron shërbime në fushën e informatizimit. Ne jemi të specializuar në:

 • Krijimin e programeve aplikativ për Windows.
 • Krijimin e programeve që manipulojne baza të dhënash.
 • Krijimin e programeve në rrjet me baza të dhënash qëndrore si (MS SQL, My SQL, etj).
 • Krijimin e programeve që aksesojne baza të dhënash në distancë.
 • Krijimin e aplikimeve në WEB që manipulojne baza të dhënash.
 • Krijimin e faqeve WEB të personalizuara.         
 • Programe shqip ka aplikuar për herë të parë në shqiperi sistemet informative për pikat e shitjes (POS) duke aplikuar pajisjet dhe aksesorët më moderne.
  Tashme janë suksesshëm në përdorim produktet tona.
  Shiko për më tepër.

  Stafi ynë i specializuar po punon për modernizimin dhe përmiresimin e këtyre produkteve dhe krijimin e më të rejave për të gjetur zgjidhjet e duhura në lehtësimin e administrimit të biznesit tuaj.  

Shkarkoni Ç`bllokuesin e te gjith llojeve te telefonave

    Shkarkoni Ç`bllokuesin e te gjith llojeve te telefonave

                                

                SPECIAL Phone Unlocking for All Mobilephones
              Shkarkoni te 4 pjeset dhe pastaj bashkojini ne nje te vetme

                       Pjesa 1 
             Pjesa 2  

                  Pjesa 3               Pjesa 4  

                               Passwordi  : w.i.n.t.e.r

PhotoShop Brushes AiO - preet5 - 2008

          PhotoShop Brushes AiO - preet5 - 2008


                                       

BitDefender All Products 2008 11.0.9

        BitDefender All Products 2008 11.0.9
 

Pjesa 1
         Pjesa 2